كد خبر : ۳۳۵۲۷
زمان ارسال : ۱:۳۰ ۱۳۹۴/۸/۱۸
چاپ خبر
دسته بندي : آخرین اخبار
تعداد نظرات : 0
جواد آرينمنش، نماينده سابق مشهد در مجلس شوراي اسلامي:
اعتدال، عقلانيت و تخصص لازمه مجلس آينده است
نايبرئيس سابق کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: اعتدال، عقلانيت و تخصص لازمه مجلس آينده است.
جواد آرينمنش با بيان اين مطلب به «مردمسالاري» درباره چيدمان انتخاباتي اصولگرايان در خراسان رضوي گفت: پس از حوادثي كه در انتخابات رياست جمهوري اتفاق افتاد، وحدت و همگرايي ميان اصولگرايان كم شده است. البته اصولگرايان در شرايط فعلي همانند اصلاحطلب به دنبال همگرايي هستند. همان طور كه در اردوگاه اصلاحطلبان تلاش ميشود فهرست واحدي از نمايندگان ارائه شود، اصولگرايان نيز به دنبال فهرستهاي اين چنيني هستند اما سلايق متفاوت است. در خراسان تلاشهايي صورت گرفته و جلساتي در ميان اصولگرايان تشكيل شده است. در اين جلسات از لحاظ نظري، همه افراد به ضرورت همدلي و همگرايي تاكيد دارند اما زماني كه بر روي فهرست بحث صورت ميگيرد، شكافها بروز پيدا ميكند و افراد حاضر نيستند تا در كنار يكديگر باقي بمانند. به نظر من بايد به دنبال مجلسي قوي، توانمند با چهرههاي معتدل و مبتني بر عقلانيت برويم. وي ادامه داد:در شرايط حاضر با بحرانهاي جدي مواجه هستيم و در نتيجه درگيريهاي جناحي نه تنها مفيد نيست بلكه مردم با وجود تمامياين مسائل از مسائل جناحي بيزاري ميجويند زيرا فايدهاي براي آنان ندارد. به همين دليل نياز است تا به دنبال مجلسي قوي، متخصص، كارآمد مبتني بر عقلانيت باشيم.
نماينده اصولگراي سابق مردم مشهد در مجلس شوراي اسلاميافزود:عقلاي جريانهاي سياسي بايد در مسيري حركت كنند كه درگيريها را كاهش داده تا افراد افراطي ميداندار مجلس آينده نباشند. معتقدم مجلس آينده بايد اعتدالي، عقلاني، فردگرا و متخصص باشد. در اين ميان يكي از مباحثي كه اكنون مورد بحث و بررسي است، شكل گيري جريان سوم است. از ابتداي انقلاب اسلاميتاكنون، انتخابات دو قطبي تحت عنوانهاي مختلف مانند چپ و راست، اصلاحطلب و اصولگرا و... وجود داشته است و رقابتها هميشه ميان اين دو طيف وجود داشت. اما اكنون جامعه به سوي اعتدال حركت ميكند. در حال حاضر جامعه براي جرياني كه مبتني بر عقلانيت باشد مهيا است. دولت فعلي ميتواند شاخص و نماد اين حركت باشد .
آرين منش درباره جايگاه نزديكان رئيسجمهور سابق به عنوان كه کساني که شوراي شهر و شهرداري مشهد را در اختيار دارند،دربين اصولگرايان خراسان رضوي نيز گفت:افراط گري در هر دو طيف مضر است و ما گاهي شاهد اين نوع افراطيگريها در مشهد بودهايم که مشهد از آن نيز ضرر ديده است. معتقدم شهرداري يك نهاد تخصصي و خدماتي است و اين نهاد نبايد به هيچ عنوان به جريان سياسي تبديل شود. در برخي موارد نيز اين موضوع ديده ميشود به خصوص در برخي كانونهاي وابسته به شهرداري گاهي اين نگاه وجود داشته است. نماينده مجالس هفتم و هشتم درباره رابطه جبهه پايداري با معتدلين اصولگرا نيز گفت:در انتخابات گذشته مجلس كه عملا اصلاحطلبان غايب بودند براي پرشورتر شدن انتخابات رقابت درون اصولگرايي شكل گرفت و نهادينه شد. به طوري كه آثار آن را در مجلس مشاهده ميكنيم. تبديل شدن اصولگرايان به دو فراكسيون كه يكي وابسته به تفكر لاريجاني و ديگري وابسته به آقاي حداد عادل كه همان جبهه پايداري، رهپويان، ايثارگران و... است، نيز يكي از آثار انتخابات گذشته است. آخرين موضوعي كه اين شكاف را حفظ كرد مسئله برجام است و ديدگاههاي متفاوت اين جناحها. اكنون اگر چه تلاش ميشود اين دو سليقه به يكديگر نزديك شود ولي فكر ميكنم بر سر مصاديق اين دو جريان به طور كامل به يكديگر نزديك نخواهند شد.
منبع :
روزنامه مردم سالاری
كلمات كليدي :
انتخابات مجلس
،
مجلس دهم
،
اصولگرا
،
ملاکهای انتخاب نماینده
،
مجلس آینده
،
جواد آرین منش